Danmark rundt 2008

Vi ror Danmark rundt.

I week-enden 20- 22 Juni har vi afviklet “ Danmark rundt” D.F.f.R. har lavet et arrangement for at sætte skub i aktiviteten, så alle klubber der har deltaget får forlods 10 lodder og derefter 1 lod pr. roet 20 km. Vi deltager derefter i lodtrækning om 3 robåde og andre præmier. Hver klub kan kun vinde 1 båd (ok)
Alle km. roet fra solopgang fredag den 20. til søndag den 22. kl.18,00 i valgfri bådtype tæller med.
Ialt 27 friske roere var i gang lørdag på forskellige hold. Vi fulgte holdet kl.8,00 som havde
valgt at ro til Trelde Næs og indtage morgenkaffen, på vej hjem blev der gjort stop ved “skovsøen” med orkidéerne (som dog var ved at være afblomstret) her nød vi frokosten inden turen gik tilbage til Fredericia Roklub.

se billederne her

Andre billedgallerier